Kaykay Yaşam

Bir sürü insan için

, kaykay sadece bir spordur. Bu, özellikle gerçekten kaykay içine edildi, ya da sadece televizyonda yarışmalar izledi asla olanlara böyledir. Bu arada, kaykay meraklıları için bir argo terim gearheads, kaykay güverteleri, kaykay jantlar ve bir kaykay hemen her özelleştirilebilir parçası, kendi onurumuz için bir yol olarak kaykay almak. Ancak, gerçekten ne kaykay anlamaya olanlara, onlar bir yaşam tarzı olduğunu düşünüyorum.

Peki, nasıl bir kaykay yaşam tarzı sürer? Orada bunu yapabilir birçok yolu vardır, ama aslında bazı şeyleri bir arada bulunuyor. Şimdi sizin için bunlardan bazılarını sıralayalım. Hazır?

1. Giysiler. Kaykay ve kaykay moda her zaman el ele gider. Aslında, kolayca o giyer giysi bir kaykaycı söyleyebilirim. Bu kısmen bir moda deyimi, ama yapılması gereken pratik hususlar da vardır. Bir büyük pratik esasları bir kaykaycı giyer çift adidas ayakkabı fiyatları 2015 olduğunu. kaykay için tasarlanmış ayakkabılar güvertede yatılı tutmak, ya da acil frenleme amaçlı daha iyi bir kavrama sağlar. Bu ayakkabılar aynı zamanda, özellikle kendi kurullarında yapıyor adidas süperstar hileler gibi bu skateboarders için, daha fazla şok koruma sağlar.

2. Tutum. Skateboarders birçok kişi arasında oldukça kötü bir ün kazanmıştır. kaykaycı anlamıyorum olanlar onlara kaba ve asi düşünün. Ancak, bu kaykaycı haksız anlatımıdır. Birçok skateboarders oldukça sinirli olabilir, çoğu dostu vardır. Aynı zamanda, belli bir kaykaycı nasıl performans oldukça basit eleştiri verebilir iken, tomurcuklanan yatılı kendi beceri ve yeteneklerini paylaşmaya hazırız. kaykay topluluğu sıkıca örülmüş bir olması sadece skateboarders sadece kaba ve kabadayı demet daha fazla olduğunu göstermek için gider.

3. Yaratıcılık. Skateboarders aynı zamanda yaratıcı bir demet. Bu yaratıcılık onlar gerçekleştirmek hileler giymek giysi her şeyi kapsar. hileler durumunda, skateboarders hep akranları üzerinde bir avantaj elde etmek için ekstra yaratıcı olmalıdır. Tricks skateboarders her zaman hileler daha karmaşık güzel hale getirmenin yollarını arıyoruz, bu yüzden oldukça hızlı eski alabilirsiniz ve tabii ki, zor kopyalamak için.

4. Bireysellik. Sadece yaratıcılık gibi, skateboarders da bireyler olarak kendilerini ifade tadını çıkarın. Hatta daha da belirgin hileler kendi seçtikleri yer almaktadır. Skateboarders yeni hileler yaratıcı olmak değil, aynı zamanda akranlarından ayırıyordu için değil sadece oluşturmak için çadidas ayakkabı satın alışıyoruz. bireyselliğin Bu ifade aynı zamanda giymek giysi belirgindir. Kolayca bir mesafeden bir patenci nokta ne kadar hala merak? Sadece farklı olduğu gibi stil duygularını bakmak ve paketi geri kalanından sıyrılıyor.

5. Dil. Skateboarders da bir niş grubuna aittir. Yani onlar sadece onlar anlamak açısından bir dizi var, dedi. İlk olarak, dilin bu tür diğerlerinden ayrı tutar. Bunun dışında, adidas ayakkabı satın al o da pratik bir amaca hizmet eder. Sadece ilgili konular görüşmek daha kolay kaykay hakkında konuşurken yapar kendi grubunda özellikle terimleri sahip diğer gruplarda gibi.

Gördüğünüz Yani, kaykay sadece bir spor daha fazladır ve sadece vites ilgili değildir. Aynı zamanda orada her gerçek mavi kaykaycı tarafından yaşamış bir yaşam tarzı. Ve kaykay yaşam tarzı tutum, giyim, yaratıcılık, bireysellik arasında değişen çeşitli şeyler bir arada ve dil paten konuşmak olduğunu.