Tekerlekli ayakkabılar ‘güvenlik sorguladı

CHICAGO Trendy bunları da bir sedye üzerinde acil oda içine yuvarlanan gönderebilir çocuk kaldırımlar aşağı zip ve oyun boyunca izin spor ayakkabıları tekerlekli, uluslararası çılgınlığı yaralanmalar döküntü suçlama doktorlar söylüyorlar.

Bu Heelys, en popüler marka adını ‘meyil’ denir

. Onlar 70 ülkede satılan ve onların Carrollton, Teksas merkezli makinesi, adidas neo Heelys A.Ş., son zamanlarda hızlı büyüyen şirketlerinden BusinessWeek yıllık listede üstünde indi o kadar sıcak oluştu.

Ama dünyanın dört bir yanından gelen doktorlar rulo ayakkabı giyerek yaralanan çocuklarda kırık bilek, kol ve ayak bilekleri, çıkık dirsek ve hatta kırık kafatasları tedavi bildirdi var.

10 haftalık bir süre geçen yaz boyunca

, 67 çocuk Pediatri Haziran sayısında yer alan bir habere göre, Heelys veya Dublin, İrlanda Temple Street Çocuk Üniversitesi Hastanesi Sokak planör denilen tekerleklerde kayışı giyerek yaralar için tedavi edildi.

Bu hafta Amerikan Ortopedik Cerrahlar Akademisi

tekerlekli adidas ayakkabı fiyatları 2015 giymek çocuklar için kask, bilek koruyucuları ve diz ve dirsek pedleri önerir yeni güvenlik tavsiyesi veren bir.

Nisan ayında

Heelys o yaptırılan bir çalışma, adidas neo ayakkabı giyiyor kaykay, paten ve hatta yüzme daha güvenli olduğunu gösterdiğini söyledi. adidas ayakkabı indirim koruyucu giysiler giymek için bir öneri de dahil olmak üzere, güvenlik bilgileri ile satılmaktadır.