Çocuklar birisi güldürmek için nasıl hakkında konuşmak

Önce şaka knock knock söylerdim. Sen bir vuruş vuruş şaka aldatmasın Nisan var! Ayrıca, orada kim var, adidas ayakkabı indirim tak tak? Yavru maymun bebek. Yavru maymun bebek kim? Sen yüzüne babied köpek maymun var! Ve orada kim, knock knock? Akçaağaç. Yüzünde akçaağaç şurubu var! Benim kulaklarım çekin ve yavru maymun bebek, gözlü çapraz gidip dilini dışarı sopa ve ben uyuyorum zaman son ama en az benim dilini çıkar demek gibi şüphesiz, adidas süperstar komik yüzler yapın. Sonuç olarak, birisi gülmek yapma gerçekten eğlenceli!

ben insanları güldürmek yolları bir grup vardır. Elbette, insanların komik şakalar anlatarak güldürmek. Örneğin, ben, sormak bir şaka var ‘Adın nedir? gökyüzünün rengi nedir? zeminin rengi nedir?’ Vereceğiniz cevaplar ilk ad, göbek adı ve soyadı vardır. Ayrıca ben insanları güldürmek için saçma sözler söylüyorlar. Bazen komik sözler söylüyorlar. Ve bazen aptal bir sesle komik sözler söylüyorlar. Bir minör ikinci ben güldürmek. İnsanların yollardan bir demet gülmek yapabilirsiniz.

Bazen, adidas ayakkabı bayan insanlar, bir mola otur ve gülmek gerekir. Gülerek sakin insanlar aşağı stres serbest bırakmak için bilinen ve. Ayrıca, gülüyor birçok yönden sizin için iyi olduğu bilinmektedir. Biri mutsuz olduğunda, bir kahkaha kesinlikle baş aşağı, o kaşlarını açabilirsiniz. Yani, birisi stresli olduğunda, yorgun ya da üzgün, bir şaka çatlak ya da komik bir yüz olun! Hep beni mutlu ediyor adidas süperstar biliyor! Neden tavuk yol çapraz vermedi ‘, diyebilir miyiz? diğer tarafa almak için! ‘ Bu bir oldy ama goody olduğunu! Ya da gerçek geniş gülümseme ve söyleyebiliriz ‘PEYNİR!’ Bu her zaman size ruh yükseltmek istiyorsanız çadidas ayakkabı satın alışır. Yani, bu basit şeyleri hatırlamak ve birisi güldürmek ve gülmek!

Beni kimse güldürmeye için ben sadece gülerek tarihinin en crummiest şakalar biri onlara, genellikle

. Tavuk yol çapraz neden ben onlara. Ben herkes bunu biliyor, özellikle de onları güldüren nasıl bilmiyorum. Bu işe yaramazsa, o zaman ben onlara horoz şaka yapıyorum. Neden horoz yol çapraz mi? o tavuğun gün kapalı olduğu için! Okulda yanımda oturur kişi her zaman o birine gülüyor. Bütün bildiğim dünya daha eğlenceli ve bir gülme yer haline geldiğini ve bundan gurur duyuyorum. Bu kimse güldürmek için nasıl.