4K το καθένα σε ρούχα εργασίας κάθε χρόνο

Ξεχάστε το χτύπημα στόχους και να πάρει μπόνους, καλές είναι πολύ πιο σημαντική στο χώρο εργασίας, Adidas Y3 Qasa υψηλή άνδρες μαύρο Ελλάδα σύμφωνα με μια νέα έρευνα.

Ανταγωνιστική ντύσιμο στο χώρο εργασίας είναι γρήγορη αύξηση και η τελευταία γραφείο γύρισε τάση πασαρέλα κοστίζει γυναίκες πάνω από 4.000 ένα χρόνο.

Πάνω από τα δύο τρίτα των γυναικών αναφέρουν ότι αισθάνονται υπό πίεση για να ντύσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο για να τραβήξει την προσοχή στην εργασία και ψάχνει το μέρος δεν έρχεται φθηνά, Adidas Y3 Qasa υψηλή άνδρες μαύρο Ελλάδα με τις γυναίκες ξοδεύουν 18 τοις εκατό του μισθού τους κατά μέσο όρο 341 το μήνα σε ντουλάπα εργασίας τους.

Πάνω από το ήμισυ των γυναικών παραδέχονται ότι κρίνουν γυναίκες συναδέλφους τους με βάση αυτά που φορούν στην εργασία και πάνω από το ένα τρίτο ανησυχία για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι αν φορούν τα ίδια ρούχα πολύ συχνά

‘ένα δύσκολο οικονομικό κλίμα είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι αισθάνονται τώρα που χρειάζονται για να υιοθετήσει ισχυρό ετικέτες για τον εαυτό τους στην εργασία, Nike Air Force 1 AF1 315122 έως 111 Unisex λευκό καταστηματα αθηνα ώστε να ανεβάσουμε την εταιρική σκάλα. »

Γκρέις Woodward, στυλίστας μόδας διασημότητα που συνεργάστηκε με τον αδελφό της μελέτης, δήλωσε: «Παρά το δύσκολο οικονομικό έτος και οι γυναίκες ενθαρρύνονται να σφίξουν το ζωνάρι τους, Nike Roshe τρέξει Unisex μαύρο φθηνα βάζουν μεγαλύτερη έμφαση και να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για την ντουλάπα εργασίας τους σε μια προσπάθεια να πάρει μπροστά . Η κόρη Khloe Kardashian θεωρείται επίσης ψάχνει πολύ ανήσυχος και την υποστήριξη μαμά της κοντά στον οδηγό \\ ‘s πλευρά του αυτοκινήτου.