4 κεντρικά Για νυφικό σας ντους Φωτογραφίες

Η Πώς να: Θα πρέπει να αγοράσετε floral αφρός (συνήθως από Oasis) να τελειοποιήσουν αυτή τη διευθέτηση. Βυθίστε τον αφρό σε ένα νεροχύτη ή κουβά γεμάτο με νερό για μερικά λεπτά μέχρι πλήρως κορεσμένο. Αφαιρέστε τον αφρό από το νερό και το κόβουμε με ένα μαχαίρι το βούτυρο να ταιριάζει με το μέγεθος του αγγείου. Η πιο άνετα ο αφρός χωράει στο βάζο, τόσο πιο εύκολα η ρύθμιση θα είναι η δημιουργία.

Κόψτε τα λουλούδια σας, έτσι ώστε να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να έχει την άνθιση που στηρίζεται πάνω στην άκρη του αγγείου και τουλάχιστον το ένα τέταρτο της ίντσας βλαστικών εισάγεται στον αφρό. Ξεκινήστε στη γωνία και τοποθετήστε το επόμενο λουλούδι, έτσι ώστε να είναι άνετη κατά την πρώτη, μετά από κατά μήκος της άκρης του αγγείου. Δημιουργήστε την πρώτη γραμμή και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στο δεύτερο. Όταν έχετε γεμίσει πλατεία σας, πηγαίνετε πίσω και να συμπληρώσετε τυχόν τρύπες που βλέπετε. Οι πιο σφικτά συσκευασμένα τα λουλούδια, η καλύτερη ρύθμιση σας θα φαίνονται!

τα λουλούδια: Cymbidium ορχιδέες είναι μεγάλη για αυτό το βλέμμα. Όχι μόνο είναι πλούσιο ανθίσεις που διαρκούν για ημέρες (μερικές φορές ακόμη και εβδομάδες), έρχονται σε πολλά χρώματα και τόσο τακτική και μίνι μεγέθη. Άλλα λουλούδια που φαίνονται μεγάλα κάτω από το νερό είναι τουλίπες, τριαντάφυλλα, κρίνοι Calla, και τα υποκαταστήματα.

Η Πώς να: Γεμίστε βάζο σας γεμάτο με νερό. Εάν χρησιμοποιείτε cymbidiums, Adidas σωληνοειδή σκιά δεμένη Unisex άσπρο κόκκινο Skroutz να τους κρατήσει συνδέεται με το στέλεχος. Μου αρέσει επίσης να βάλετε κάτι στο κάτω μέρος του αγγείου, όπως πέτρες, φύκια, ή σγουρά ιτιάς.

Αφού έχετε καθορίσει τη βάση σας, slide σε βλαστικά σας ορχιδέες. Εάν είναι πάρα πολύ ψηλό, τραβήξτε έξω και να κοπεί για να χωράει ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού. Προσθήκη επιπλέοντα κεριά για την προστιθέμενη δράμα.

The Look: Διακοσμημένο manzanita καταστήματα παρέχουν μια εκπληκτική εμφάνιση σε κάθε τραπέζι. Μπορείτε να εξασφαλίσει τα κλαδιά από τσιμέντο ή κόλλημα τους στο κάτω μέρος του κουτιά από ξύλο ή κεραμικά βάζα, αλλά το πιο εύκολο και λιγότερο ακριβή επιλογή είναι να σύρετε κάθε υποκατάστημα σε ένα ψηλό γυάλινο βάζο.

τα λουλούδια: Ελαφρύ λουλούδια λειτουργούν καλύτερα για τη διακόσμηση manzanita υποκαταστήματα. Dendrobium ή ορχιδέες συμπίντιουμ είναι μια δημοφιλής επιλογή, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βαρύτερο άνθιση, αν έχετε floral κόλλα. Μην φοβάστε να σκεφτούν πέρα ​​από τα λουλούδια κι αν προσθέσετε κρέμονται κρύσταλλα, φανάρια, φτερά, μαργαριτάρια, ή ακόμα και πολύχρωμες γυάλινες σφαίρες κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Η Πώς να: Από manzanita υποκαταστήματα έχουν τόσα πολλά απατεώνες και τις σχισμές, υπάρχουν φυσικά σημεία που απλά ικετεύουν για ένα λουλούδι. Βρείτε αυτά τα σημεία και απαλά πιέτα την άνθιση στον κλάδο. Αν το λουλούδι είναι αρκετό φως, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. Εάν χρησιμοποιείτε ένα βαρύτερο άνθιση, ασφαλίστε στη θέση του με floral κόλλα απλά φροντίστε να κρατήσετε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για την κόλλα να στεγνώσει.

να κρεμάσει άλλα στοιχεία, χρησιμοποιήστε την αλιεία σύρμα, σαφές άγκιστρα στολίδι, ή όμορφη κορδέλα. Εάν χρησιμοποιείτε ένα σαφές γυάλινο βάζο, μπορείτε να προσθέσετε πέταλα, κομμένα άνθη, πέτρες ή άλλα αντικείμενα προς τα κάτω.

The Look: Για ένα μαλακό, θηλυκό βλέμμα που είναι μεγάλη για ένα ντους ή γεύμα, πάμε για μια μεγάλη άνθιση μπαίνει σε ένα βάζο κτιστών και στολισμένο με πρασινάδα. Είναι τόσο απλό, αλλά αισθάνεται τόσο πολυτελές!

τα λουλούδια: Παιώνιες και ντάλιες είναι τέλεια για αυτό το ρομαντικό βλέμμα. Υπάρχουν τόσες πολλές ποικιλίες από κάθε που θα έχετε πολλές επιλογές ως προς το σχήμα και το χρώμα. Χρησιμοποιήστε ενδιαφέρουσα βλάστηση, όπως ο ευκάλυπτος, σκονισμένο μυλωνά, ή το αυτί του αρνιού για να προσθέσετε διάσταση.

Η Πώς να: Γεμίστε κάθε βάζο χτίστη στο λαιμό με νερό. Επιλέξτε δύο λουλούδια ανά βάζο και τοποθετήστε τους πίσω στην πλάτη. Κόψτε τα λουλούδια είναι αρκετά μικρή έτσι ώστε κάθε άνθιση εφαρμόζει στην άκρη του βάζου και μόλις κρέμεται πάνω από την άκρη. Κόψτε κομμάτια από πράσινο και πιέτα τους στο μεταξύ τα άνθη, έτσι κι αυτοί, κρέμονται πάνω από την άκρη. Χρησιμοποιήστε περισσότερα από τη μία πλευρά από το άλλο ή να προσθέσετε μικρά λουλούδια πλήρωσης για να κρατήσει το βλέμμα ασύμμετρη. Τυλίξτε κορδέλα, σπάγκους, Nike Air Max Vapormax Flyknit 849558-001 Unisex μαύρο Greece καταστηματα ή faux μαργαριτάρια γύρω από το λαιμό του βάζου για πρόσθετη λάμψη.

με μια προσωπική πινελιά ή απλό τσίμπημα, αυτοί οι τέσσερις ρυθμίσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε νυφικό περίσταση. Αν και συστήνω ιδιαίτερα την πρόσληψη ενός επαγγελματία για τη μεγάλη μέρα, ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες σχεδιασμού, θα μοιάζουν με κάνατε για όλες τις γιορτές που οδηγεί σε αυτό.

βετεράνος επαγγελματικό σχεδιασμό γεγονότος και MBA, Emily Gladnick είναι σήμερα ο ιδιοκτήτης και ο επικεφαλής σχεδιαστής του Σαν Ντιέγκο με βάση Αστικός Σχεδιασμός Κήπος Event Floral. Ζει στο Encinitas, CA με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες. Αγαπά κρασί και φαγητό με τις φίλες της, βροχερές ημέρες, και, φυσικά, μια καλά σχεδιασμένη κόμμα!