Μια εβδAdidas νεο ομάδα δικαστήριο Unisex άσπρο μαύρο κόκκινο προσφορες στην «ευημερία»

Δουλεύω στην τράπεζα τροφίμων σήμερα, με μια νέα εκτίμηση για αυτό που οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν κάθε εβδομάδα. Όπως έχω γεμίσει 10 στοιχείο «λίστα αγορών» τους σούπα, τόνου, κονσέρβες λαχανικών και, σχεδόν πάντα, γάλα σε σκόνη, αλεσμένο καφέ και ζάχαρη, ελπίζω ότι θα υπάρξει μια επιπλέον βοήθεια της ενσυναίσθησης στην εν λόγω τσάντα.

Για την τελευταία εβδομάδα, έχω ζήσει στο ‘δίαιτα πρόνοιας», μαζί με τον τραγουδιστή το BIF Γυμνή, βουλευτής Τζένη Kwan και δεκάδες άλλους ακτιβιστές. έχει 21 $ την εβδομάδα έχει απομείνει για τα τρόφιμα. Υπάρχουν 170.000 από αυτούς. κυβέρνησης να αυξήσει τα ποσοστά πρόνοιας.

ανακάλυψα υπήρχε ένα τέτοιο πράγμα ως μια γενική αυγό που ήξερε; και ότι θα μπορούσα να πάρω μια ντουζίνα από αυτά για $ 2,99. Λάχανο και κολοκυθάκια ήταν φθηνά και έτσι ήταν οι μπανάνες. Ένα κατάστημα που προσφέρονται χύμα προϊόντα σε 20 τοις εκατό off έτσι πήρα ένα φλιτζάνι ρύζι για 82 λεπτά. Θα ψαλιδιστούν ένα $ 1 off κουπόνι και πήρε ένα κιλό χάμπουργκερ για $ 4.

Αυτό με έσωσε ήταν ότι έχω ήδη εγγραφεί στην Good Food Box, έτσι $ 6 με πήρε μια συλλογή από έξι διαφορετικά φρούτα και λαχανικά. Το άλλο μπόνους ήταν ότι είχα ένα επεξεργαστή τροφίμων, έτσι ώστε τα καρότα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια μεταξένια σούπα. Ο επεξεργαστής μετατρέπει την ίδια λαχανικών σε λαχανοσαλάτα με λάχανο συνοδεία του. Μια μικρή συσκευή μετατρέπει κολοκυθάκια σε ζυμαρικά όπως χορδές.

Και μου αρέσει να μαγειρεύω λίγη φαντασία μπορεί να μετατρέψει το λάχανο σε κάτι περισσότερο από τη γιαγιά μου συνήθιζε να κάνει μια υγρός, δύσοσμα, ευαίσθητος χάος.

είχα προγραμματίσει αρχικά να τρώνε πολλά σάντουιτς ή τοστ. Αλλά σπάνια αγοράσει ‘εμπορική’ ψωμί και κλιμακώνονται στο τρέχον κόστος. Ήξερα ότι μπορούσα να πάρω φτηνότερο ψωμί σε χονδρική χώρα στις Blanshard Street, αλλά και ότι αφορά τα εισιτήρια των λεωφορείων.

Οι ‘κανόνες’ της πρόκλησης διατροφή κοινωνικής πρόνοιας μου απαγόρευσε από φυλλάδια ή επισκέψεις σε χώρους της κοινότητας τραπεζαρία. Έτσι, δεν συγκαλυμμένης εξορμήσεις στο 9 10 Club, Τόπος μας ή ακόμα και τράπεζα τροφίμων μας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

μόνη θεραπεία μου ήταν καφέ την Κυριακή στις Αγίου Ιωάννη. Έριξα σε 25 λεπτά και να θέσει τα μέρη της κρέμας στο κύπελλο.

ήμουν αρκετά γενναίος για να προσκαλέσετε ένα φίλο για δείπνο, προειδοποιώντας της των κανόνων: ‘. Δεν το κρασί και δεν κλαψούρισμα’ Έχει αψήφησαν τη σούπα καρότο, το χάμπουργκερ / λάχανο κατσαρόλα και την μπανάνα ‘παγωτό’.

Μπανάνες έγινε βασικό. Είναι γλυκό και υγιεινό και φθηνό. Έχω sauted ένα κάθε πρωινό, με ένα αυγό και ένα κομμάτι των καυτή σάλτσα και είχε μπει στον πειρασμό να βάλει σε ένα CD reggae να συνοδεύσει τη θεραπεία μου Καραϊβικής. Μπανάνες μετατραπεί σε «παγωτό» με την προσθήκη μια βουτιά βανίλιας και λίγο γιαούρτι.

Αλλά κατά τα άλλα, δεν υπήρχαν επιδόρπια, εκτός από ένα ζευγάρι των μήλων. Και δεν υπήρχε τσιμπολόγημα, δεν χωρούν σε αυτόν τον προϋπολογισμό για κάσιους ή άλλες λιχουδιές.

κρύου νερού για να πίνουν ήταν απαραίτητη, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν χρήματα για τον καφέ. Στο τέλος της ημέρας, υπήρχε ένα κοίλο, ανικανοποίητη αίσθηση. Έχω προειδοποιήσει τους φίλους ότι ήμουν γκρινιάρης.

χειρότερα, ήμουν εμμονή για φαγητό. Ποια ήταν η αριστερά εκεί για μεσημεριανό; Ακριβώς πόσους τρόπους θα μπορούσα να μαγειρέψουν το λάχανο;

Ξέρω την εβδομάδα είναι μόνο μια γεύση του τι θα πρέπει να είναι να ζει μέρα με την ημέρα, σε τέτοιο τσιγγούνης διατάξεις. Ελπίζω ότι η τράπεζα τροφίμων πελάτες δεν ενοχλούνται από ζαμπόν μου τσιγγούνης (ooh, Adidas μόδα 777 γυναίκες ναυτικό μπλε ροζ Greece θα ήθελα να μπορούσα να παρέχεται ζαμπόν!) Προσπαθεί να περπατήσει στα παπούτσια τους, ακριβώς για επτά ημέρες.

αποφάσισα, για χάρη λογική, το ότι είχα την εποχή το φαγητό μου με ό, τι καρυκεύματα που είχα στο χέρι. Σίγουρα, εγώ αιτιολογημένη, ένα πρόσωπο που είχε περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την κοινωνική πρόνοια, Adidas μόδα 777 γυναίκες ναυτικό μπλε ροζ Greece θα έχουν την ευκαιρία να συσσωρεύσουν μια κονσέρβα σκόνη κάρυ ή κάποια μαγιονέζα;

Ίσως αυτό να ήταν εξαπάτηση; Ξέρω ότι απεγνωσμένα χάσει καφέ και ακόμη και φανταζόταν ζητώντας ένα φίλο για απορρίπτονται μόνο που εξυπηρετούν φακελάκια καφέ της. Σκέφτηκα Θα μπορούσα να αδειάσετε και να καταλήξουμε με ένα εύγευστο κύπελλο. Ίσως ακόμη δύο.

διαιτολόγο κατά πάσα πιθανότητα θα γελούν με τη διατροφή μου δεν είναι αρκετό ασβέστιο, πού είναι η βιταμίνη C; Ξέρω ότι αισθάνεται υποτονική και σίγουρα όχι εγώ.

Αναρωτιέμαι κατά την αφοσίωση που οδήγησε το τέλος του Βανκούβερ MLA Emery Barnes (που επίσης υπηρέτησε ως Πρόεδρος του νομοθέτη) για να ζήσουν σε αυτό για ένα μήνα. Είμαι στο δέος της τράπεζας τροφίμων μας τους πελάτες που το κάνουν αυτό μέρα με τη θλιβερή μέρα.