Trump τοποθετεί την προσωπική επίθεση σε Ρούμπιο

oon μετά εχθρό γύρισε ο φίλος του και New Jersey κυβερνήτης Chris Christie τον εισήγαγε το Σάββατο ως μόνος υποψήφιος που μπορεί να αποκαταστήσει τη χαμένη δόξα της Αμερικής Ρεπουμπλικανικό πρωτοπόρος Donald Trump άγγιξε το θέμα της βραδιάς.

μου να σας πω σχετικά με αυτό το μικρό Μάρκο Ρούμπιο, Adidas NMD Ελλάδα είπε. Ο κ Trump προχώρησε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν θέλει να είναι δυσάρεστο για τους αντιπάλους του.

κ Trump αντιμετωπίζει μόνο δύο κύριους διεκδικητές Φλόριντα γερουσιαστής κ Rubio και το Τέξας ο γερουσιαστής Τεντ Cruz στο Μαρτίου 1 Super Τρίτη, όταν 11 μέλη θα πρέπει Ρεπουμπλικανικό προκριματικών ή Καύκασο. Οχάιο Κυβερνήτης Ιωάννης Kasich και χειρουργός Μπεν Κάρσον κατατάσσονται πολύ χαμηλά στον αγώνα. Πολλοί νωρίς υποψηφίους, μεταξύ των οποίων ο κ Christie, έχουν πέσει έξω.

Εδώ, ο κ Trump επικεντρώθηκε στην κ Rubio στα επόμενα 40 λεπτά, ο κ Rubio ως δεξιός, νευρικό και αναποτελεσματική ηγέτης είναι το κεντρικό στοιχείο της στρατηγικής του κ Trump αυτές τις μέρες. Δεν ανταλλακτικά κ Cruz εντελώς, Adidas NMD Ελλάδα όμως. δύο είναι ηλίθιοι. Απατεώνες. Ψεύτες, θα σας πω σε μερικούς μήνες που είναι ένα μεγαλύτερο ψεύτης. Στις 5 ιντσών εαυτό του 10 κ Rubio έχει επίγνωση του ύψους του, και ψηλοτάκουνα παπούτσια του είχε γίνει ένα σημείο Adidas NMD της Μόσχας πακέτο R1 Unisex γκρίζο λευκό προσφορες προσοχής των μέσων ενημέρωσης νωρίτερα στην εκστρατεία. Έτσι, το 6 Trump είναι το τρίψιμο στο. Λίγο Marco πηγαίνει για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Πούτιν Αυτός θα μούσκεμα στον ιδρώτα σαν να έχει βγει από την πισίνα στο κοστούμι του. Ο Πούτιν θα σκεφτόταν, είναι εύκολο ανάκαμψη. Και αυτό πρόκειται να είναι τόσο, είπε ο κ Trump.

Σε μια άλλη περίπτωση, ο κ Trump είπε ο κ Rubio στεκόταν σε μια ιδρώτα στο στάδιο της συζήτησης, όταν ο κ Christie πήγε μετά από αυτόν. Επανειλημμένα καλώντας τον αντίπαλό του Μάρκο ακολουθεί ένα μοτίβο Τζεμπ Μπους δεν μπόρεσε να ανακάμψει από την ενεργειακή ετικέτα που ο κ Trump είχε κολλήσει πάνω του.

κ Trump έχει τη δική του λογική του και τους υποστηρικτές του, μόνο πρήξιμο μέρα με τη μέρα να καταλάβουν ότι εύκολα. Οι γερουσιαστές που συντονίζουν τις εκστρατείες τους για να στοχεύσετε κ Trump έχουν αναρωτηθεί γιατί πρέπει να πάρει ελεγχθεί. Ο κ Trump έχει μετατραπεί το ερώτημα στο κεφάλι του και παίζει θύμα τώρα.

μπορώ να ελεγχθεί; Οι άνθρωποι που κάνουν πολύ περισσότερα χρήματα από ό, τι μου ποτέ δεν ελέγχονται, λέει και ο κόσμος συμφωνεί. Οι γερουσιαστές έχουν αμφισβητήσει τις επιχειρηματικές δεξιότητες και την τιμιότητα του, επισημαίνοντας πως ο κ Trump είχε χρεοκοπήσει τέσσερις από τις εταιρείες του. Αλλά οι υποστηρικτές του να το δει διαφορετικά. είναι ένας άνθρωπος που ξέρει επιχείρηση. Ακόμα και μετά έχασε τα πάντα, έχει ανέκαμψε και έχτισε αυτή την επιχειρηματική αυτοκρατορία. Αυτό είναι που χρειάζεται σήμερα Αμερική, Adidas Stan Smith Unisex πολύχρωμο λευκό Greece είπε ένας. Ρούμπιο και ο κ Cruz υπενθυμίσει στους ανθρώπους ότι ο κ Trump είχε φιλελεύθερες απόψεις σχετικά με τις αμβλώσεις και τους γάμους ομοφυλοφίλων. Οι υποστηρικτές του δείτε ότι είναι πολύ διαφορετικά. Ο πάστορας Mark Burns, ένας τηλεοπτικός ευαγγελιστής, πιστοποιημένο συντηρητική διαπιστευτήριά κ Trump, ευχαρίστησε τον Θεό για δείχνει τον σωστό δρόμο, και προσευχήθηκε για την εκλογή του ως Προέδρου. Ο Θεός για έναν άνθρωπο που λέει φωναχτά ότι ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, είπε ο πάστορας. το πλήθος απάντησε με μια φωνή. Και με περισσότερες θεωρήσεις, η έννοια του ατού σε σχέση με το ΑΕΠ διαγωνισμό δημιουργίας είναι ολοένα και πιο άκυρο κ Christie ήταν πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Διοικητών Συλλόγου.

Αν και ο κ Rubio προσβολή λεξιλόγιο δεν είναι τόσο πλούσιος, ο ίδιος προσπαθεί να απαντήσει σε είδος, ως επί το πλείστον καλώντας τον κ Trump έναν καλλιτέχνη Το αργότερο κατά το οπλοστάσιο των γερουσιαστών είναι ο κ Trump άρνηση να αποστασιοποιηθεί από την έγκριση, από άσπρος ρατσιστής David Duke. Και οι δύο γερουσιαστές έχουν καταδικάσει τον κ ατού για το θέμα, και αργότερα ο κ Trump έγραψε ότι ο κ Δούκας.

Από τις 11 Super Tuesday πολιτείες, Τέξας είναι το μόνο κράτος όπου ο κ Trump είναι πίσω, αλλά διαβεβαιώνει υποστηρικτές που θα αναστατώσει τον κ Cruz εκεί, πάρα πολύ. Φοβούμενος μια ήττα στο κράτος καταγωγής του, ο κ Κρουζ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων τεσσάρων ημερών στο Τέξας, βγείτε έξω μόνο σπάνια. Ο κ Ρούμπιο είναι πίσω στην πατρίδα του, της Φλόριντα.