Η αστυνομία κλειδώνει κάτω ύποπτος μετά το τρένο έκρηξη

TAIPEI: Ταϊβάν αστυνομία δήλωσε ότι υπάρχουν υπόνοιες κατά 55 ετών άνδρας της ξεκινώντας μια βόμβα σωλήνα σε ένα τρένο στην Ταϊπέι, Adidas Y-3 Ελλάδα τραυματίζοντας 25.

Η έκρηξη, η οποία έλαβε χώρα την Πέμπτη, καθώς το τρένο ήταν το τράβηγμα σε ένα σταθμό, είχε νωρίτερα αποκλειστεί ως μια τρομοκρατική επίθεση, αλλά άφησε πολλούς επιβάτες που υποφέρουν εγκαύματα και πέντε αναφέρθηκαν αρχικά ως σε κρίσιμη κατάσταση.

όπως ο ίδιος υπέστη σοβαρά τραύματα. δεν είναι σε θέση να μιλήσει, έτσι δεν είμαστε ακόμη σε θέση να προβεί σε περαιτέρω ανακρίσεις, Wang Pao Chang, επικεφαλής του οργανισμού Ταϊπέι υποκατάστημα, δήλωσε στους δημοσιογράφους χθες.

Lin κίνητρο παραμένει ασαφής και η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά αν είχε οποιαδήποτε συνεργούς, ο Wang πρόσθεσε.

DNA σε μια κόκκινη τσάντα καμβά που βρέθηκαν στην τουαλέτα μεταφορά ίση με εκείνη του υπόπτου, του οποίου τα ρούχα και τα παπούτσια ήταν, επίσης, που σημειώνονται με πυρίτιδα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δύο επιβάτες στη μεταφορά Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη συνέβη μετά από μια μεσήλικας άνδρας έκανε ένα τράβηγμα κίνηση με ένα σχήμα σωλήνα αντικείμενο, πρόσθεσε.

Premier Λιν Τσουάν δήλωσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από κάποιον με πρόθεση, δήλωσε ένας 47 εκατοστά σωλήνα χάλυβα γεμάτο με εκρηκτικό υλικό φάνηκε να είναι η αιτία της έκρηξης, η οποία είπε ήταν ένα κατασκευασμένο Wang αυτοσχέδιων εκρηκτικών.

Τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες όπως λέγοντας ότι είχε δει έναν άνδρα να μεταφέρει ένα Adidas NMD S42131 Pk άνδρες κίτρινο μαύρο χρυσό καταστηματα αθηνα ορθογώνιο σχήμα αντικείμενο πάνω στο τρένο.

Εικόνες από το εσωτερικό του βαγόνι έδειξε γκρεμίστηκε από γυαλί στο πάτωμα και μέρος του πλευρικού τοιχώματος μαυρισμένο από τις φλόγες.

επιβάτες έσπευσαν από το τρένο τη στιγμή που θα φτάσει στο σταθμό.

είδε τη φωτιά από τα φώτα και άκουσα έναν ήχο και τα μαλλιά μου ήταν στην πυρκαγιά, μία γυναίκα δήλωσε σε τοπικό κανάλι ειδήσεων.

Η τελευταία μεγάλη επίθεση στην Ταϊπέι μέσα μαζικής μεταφοράς ήταν όταν ένας φοιτητής σκότωσε τέσσερα άτομα σε ένα ξεφάντωμα μαχαίρωμα το 2014 με το μετρό, Adidas μόδα 777 γυναίκες κόκκινο τριαντάφυλλο Greece Online Shop συγκλονιστικό το νησί και προτρέποντας μια αναμόρφωση της ασφάλειας. AFP