Πού είναι Κιμ Γιονγκ-ουν

Ένας από τους κινδύνους του να κάνει τα πράγματα διαφορετικά από ό, τι ο προκάτοχός σας, είναι ότι οι άνθρωποι ξεχνούν γρήγορα πώς τα πράγματα που χρησιμοποιούνται να είναι. πρώην ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Il, ήταν μια αρκετά μοναχικός άνθρωπος, αυτός που έμοιαζε περισσότερο προσοχή στις σήραγγες κάτω από την Πιονγιάνγκ από τα λαμπερά φώτα πάνω. Ο γιος και διάδοχός του Kim Jong Un, αντίθετα, έχει πανταχού παρούσα στη Βόρεια Κορέα μέσα ενημέρωσης από την πρώτη ενθουσιώδες του σε επιτόπιο έλεγχο inJanuary 2012. Αξιολογεί το αποτέλεσμα των πλεκτών ειδών και τα παπούτσια των γυναικών, καλεί την παραγωγή fastermushroom, gesticulates στις εκμεταλλεύσεις αιγών, μετρά το μήκος των υπεράκτιων πυροβολικού, αγκαλιάζει τα στρατεύματα, αγκαλιές μικρά παιδιά, andwelcomes ψηλός, τρυπημένα άνδρες από το εξωτερικό. Σκηνοθετεί ζωγράφους και αρχιτέκτονες, εγκαινιάζει πυραύλων, watcheslubricant στάζουν, και απολαμβάνει της Βόρειας Κορέας μπάντες κορίτσι με τη σύζυγό του. Σαφώς, ο στόχος του δεν είναι μόνο tolook τα πράγματα, αλλά πρέπει να εξεταστούν.

Γι ‘αυτό είναι τόσο αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το 31 ετών κριτή δεν έχει δει το κοινό από τις κάμερες κατέλαβε himsmoking cigarettesat μια παράσταση OFTHE Moranbong Μπάντον 3 Σεπτεμβρίου κερδοσκοπία για την τύχη του μόνο αυξήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου μετά Reuters »ο James Pearsonreportedthat μια κορεατική προπαγάνδας της Βόρειας ταινία είχε δείξει ένα βαρύ χωλότητα Κιμ Γιονγκ-ουν και ανέφερε ότι έπασχε από «δυσφορία». Ο αφηγητής της ταινίας μεταδοθεί η είδηση ​​με υπερβολικός ευγνωμοσύνη ακόμα και φάνηκε να τους θεατές ενοχή ταξίδι για αναγκάζοντας ένα τέτοιο προφανώς πολυάσχολος άνθρωπος να εργαστεί τόσο σκληρά. εξόδους της Νότιας Κορέας ειδήσεων haveraised την possibilitythat Kim αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο.

παρατεταμένη απουσία του Κιμ, μαζί με τις εκθέσεις του τι φαίνεται να berather standardrestrictions κατά την είσοδο και την έξοδο από την Βόρεια Κορέα πρωτεύουσα της Πιονγιάνγκ, έχουν fueledrumors ενός πραξικοπήματος. (Ένα από τα πιο εισηγμένες πηγές για μια παραλλαγή αυτής της θεωρίας, της Βόρειας Κορέας ποιητή και αποστάτη Jang Jin Sung, arguesthat το πραξικόπημα έλαβε πράγματι χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο.) Αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη μέχρι στιγμής μιας επίθεσης στην οικογένεια Κιμ, ο οποίος έχει κάνει μια εξαιρετικά εμπεριστατωμένη δουλειά κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά δεκαετιών εξαλείφοντας ακόμη και τον υπαινιγμό της εσωτερικής αντιπολίτευση.

Κιμ ΓιονγκAir Jordan 11 χαμηλής 528.895 – 102 άνδρες λευκό κόκκινο τιμεςουν, δεν ήταν εξ ολοκλήρου σε απομόνωση τον περασμένο μήνα. Έχει πιστωθεί στη Βόρεια Κορέα μέσα ενημέρωσης με πολλά κομμάτια της γραφής: Amissive να Μπασάρ αλ Assadand μια μακρά επιστολή του προς τους εργαζόμενους Νεολαία Συνασπισμού στην Πιονγκγιάνγκ εμφανίστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, και επιστολές προς διάφορους κομμουνιστές ηγέτες στο εξωτερικό (includingthe κινεζικά) ακολούθησαν. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τρεις κορυφαίες της Βόρειας Κορέας envoysvisitedIncheon, τη Νότια Κορέα για την τελετή λήξης των Ασιατικών Αγώνων, στο υψηλότερο επίπεδο συνάντηση με αξιωματούχους της Νότιας Κορέας σε αρκετά χρόνια. Η αντιπροσωπεία membersrefutedrumors ότι ο Κιμ ήταν άρρωστος, όπως έχει Βόρεια Korea’srepresentative στη Γενεύη.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη μιας επίθεσης στην οικογένεια Κιμ, η οποία έχει εξαλειφθεί ακόμη και την υπόδειξη της εσωτερικής αντιπολίτευσης.

Αυτό Hwang Pyong Έτσι, ένας ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Σαββάτου στο Incheon έχει beeninterpreted από someas επιβεβαίωση της μεγάλης επιρροής του στην υψηλή πολιτική της Βόρειας Κορέας. Μόνο πριν από ένα χρόνο, Hwang ήταν όμως ένα μοναχικό πρόσωπο σε μια θάλασσα από Adidas NMD S75234 Unisex μαύρο άσπρο ροζ καταστηματα θεσσαλονικη clothedofficials όταν ο θείος του Kim Jong Un, η Jang Song Thaek, wasbrutally purgedfrom Κόμμα των κυβερνώντων Εργατών της Κορέας. Αλλά έκτοτε έχει αυξηθεί meteorically. Jang Jin Sung, η Βόρεια Κορέα αποστάτης ποιητή, διατηρεί εξέχουσα θέση ότι Hwang τρέχει την παράσταση στη Βόρεια Κορέα μέσω της οργάνωσης και καθοδήγησης Τμήμα του (OGD). ισχυρισμούς Jang, το ενισχυμένο με νέα σημεία πώλησης, όπως asCNNandVice, είναι εξαιρετικά δραματικές και σίγουρα αξίζει περαιτέρω έρευνα.

Η OGD φαίνεται να είναι μια μάλλον κοσμικό συσκευή που πολλά κομμουνιστικά κόμματα μοιράζονται, αν και Jang και άλλοι με μεγάλη εμπειρία στο εσωτερικό του καθεστώτος υποστηρίζουν ότι στη Βόρεια Κορέα είναι ιδιαίτερα δυσοίωνη. Αλλά ο ρόλος του με την OGD δεν πρέπει να μας κάνει να λησμονούμε άλλες titlesare δουλειά thatHwang είναι επίσης αρκετά ισχυρό: Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Άμυνας (φαινομενικά το πιο ισχυρό όργανο στην κυβέρνηση) και διευθυντής του Γενικού Πολιτικού Γραφείου του Λαϊκού Στρατού της Κορέας για . Επιπλέον, κατέχει διάφορες θέσεις μέσα στην κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας είναι μακριά από πρωτοφανή, και καρέκλα εναλλαγή μεταξύ των ελίτ είναι κοινή, όπως και στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, της Βόρειας Κορέας μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχει επαινεθεί προσωπικά Hwang για το ρόλο του στο ταξίδι Incheon? απομειώνουν μια ενιαία εικόνα του ταξιδιού έχει αποδειχθεί σχετικά με τη Βόρεια Κορέα τηλεόραση ή στην εφημερίδα Κόμμα.

κύρια δημόσια λειτουργία Κιμ Γιονγκ-ουν, καθώς το αντικείμενο της totalitariancult της προσωπικότητας, ήταν να χρησιμεύσει ως το πρόσωπο του καθεστώτος. Τώρα είναι σε θέση να εκπληρώσει αυτό το ρόλο, για οποιονδήποτε λόγο, και το σύστημα είναι επαρκώς εξελιχθεί για μια εμφάνιση από τη σύζυγό του, ή την αδελφή του, να κάνει τίποτα εκτός από περαιτέρω Stoke κερδοσκοπία.

Αν νεαρό ηγέτη της Βόρειας Κορέας δεν κάνει μια δημόσια εμφάνιση για την 10η Οκτωβρίου ‘Κόμμα Ημέρα του Ιδρύματος,« θα στείλει ένα μήνυμα: Σύντομα μπορεί να μάθει πολλά περισσότερα για τις παλαιών υπαλλήλων που σπάνια παρατηρήσετε καθώς πόρων πάνω από τις εικόνες του Κιμ Γιονγκ un κοιτάζοντας τα πράγματα, και να κοιτάξουμε δεξιά πίσω σε αυτόν.