James πίσω στο σπίτι για να κερί και πάλι

Clive James είναι γνωστός για πνευματώδεις ομιλίες του στην τηλεόραση για τη ρωσική ηγέτες, τη βασιλική οικογένεια και Kylie Minogue.

δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι ότι κυκλοφορήσει έξι άλμπουμ μουσικής ως μέρος ενός ντουέτου στη δεκαετία του 1970. Η ομογενών της Αυστραλίας αφηγητή υπολογίζει πούλησε τουλάχιστον μερικές χιλιάδες μονάδες. James ήταν ο στιχουργός, γυναικών Adidas Superstar λευκό μπλε καταστηματα ο Bernie Taupin σε μουσικό φίλο του Pete Atkin του Elton John. Ένα ξεπούλημα Φεστιβάλ του Εδιμβούργου εμφάνιση πέρυσι οδήγησε James και Atkin να οργανώσει δύο περιηγήσεις αναβίωση της Βρετανίας. ‘Οι άνθρωποι που αγόρασαν αυτά τα βινυλίου λευκώματα πριν από 35 χρόνια ήθελε να τους αντικαταστήσει με CD και αρχίσαμε να ζητηθεί να κάνουμε συναυλίες», δήλωσε ο Τζέιμς.

Στη Μελβούρνη χθες να προωθήσει την πρώτη Αυστραλιανή περιοδεία του ντουέτου, το Σεπτέμβριο, που ονομάζεται Λέξεις και μουσική, James υποσχέθηκε μια νέα πλευρά του. ‘Θα δείτε Clive James αποκαλύπτοντας την καρδιά του, ένα μικρό ζαρωμένο αντικείμενο στο μέγεθος ενός καρυδιού,’ είπε.

Η μουσική δεν ήταν ροκ, είπε, δεν ήταν τζαζ και σίγουρα δεν ήταν λαϊκή. Είναι ‘αταξινόμητο μουσική», ένα μείγμα από μπαλάντα και uptempo αριθμούς σε θέματα όπως η αγάπη, η τραγωδία και το θάνατο, με κάποια πολιτική.

‘Αυτό το έτος, έγραψα τελικά ένα τραγούδι για το Ολοκαύτωμα», είπε. ‘Αυτό λέγεται ένας λόφος της Μικρής παπούτσια, και βασίζεται σε αυτές τις φωτογραφίες που βγήκαν από τα στρατόπεδα εξόντωσης, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτές τις τεράστιες σωρούς των παιδικών υποδημάτων.

«Έγραψα ένα τραγούδι που ονομάζεται χορός Δάσκαλος, περίπου γήρανσης δάσκαλος τάνγκο αυτός είναι μάλλον ελπίζει μια νεαρή κοπέλα που έρχεται σε αυτόν για ένα μάθημα κάθε εβδομάδα ενδιαφέρεται περισσότερο από ακριβώς τις ικανότητές του ως χορευτής ταγκό.’

Κατά δική του ομολογία, adidas ελλαδα αντιπροσωπεια ο James δεν έχει πάρει το δώρο τραγούδι? είναι Atkin που τραγουδά, παίζει κιθάρα και πιάνο. Μεταξύ των τραγουδιών, ο James κάνει ό, τι ξέρει να κάνει καλύτερα: την παροχή σατιρική εικόνα για τα θέματα της ημέρας. . «Σήμερα θα ήθελα να μιλήσω για τις Φιλιππίνες Κάποιος είπε κάτι αξιοσημείωτο στην τηλεόραση σήμερα το πρωί? Είπαν,« Μοιάζει σαν σύντομα τα πράγματα στις Φιλιππίνες θα μπορούσε να είναι πίσω σε κανονικό. ‘ Σκέφτηκα, ‘Δεν είναι τόσο άσχημα.’ ‘

James τελευταία εκτελείται ζωντανά στη Μελβούρνη το 1994, μια συζήτηση μόνο εκπομπή που ονομάζεται One Night Stand.

«Είναι η πρώτη φορά που έχω κάνει μια επίδειξη με τη μουσική. Είναι το πράγμα που κάνω ότι τα θέματα για μένα πλέον, αλλά ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν τουλάχιστον περίπου, γι ‘αυτό είναι μεγάλη χαρά να το πάρει εκεί έξω και να το παρατηρήσει. Αλλά εγώ μπορεί να είναι λάθος γι ‘αυτό, ίσως ο κόσμος δεν το χρειάζονται, αλλά μπορείτε να μάθετε το σκληρό τρόπο όταν θα πάτε στη σκηνή αν αυτό που έχω να πω είναι ενδιαφέρον είναι ή όχι. »« θα δείτε Clive James αποκαλύπτοντας την καρδιά του , ένα μικρό ζαρωμένο αντικείμενο στο μέγεθος ενός καρυδιού. ‘